Skip to content

Yrittäjien kaavoituskahvit 28.11.2023

Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry järjestävät marraskuun 28. päivä aamukahvitilaisuuden, jossa teemana on kaupungin kaavoituskatsaus. Aiheesta alustaa Nokian kaupungin kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!

Nokian kaupunki kasvaa ja kehittyy hyvällä vauhdilla. Kiinnostaako sinua kaupungin vireillä olevat kaavoitushankkeet? Yrittäjille ja yritysten edustajille suunnattu aamukahvitilaisuus järjestetään tiistaina 28.11.2023 klo 9-10 Taidetalolla.

Kaavoitusarkkitehti Johanna Fingerroos esittelee kaupungin kaavoituskohteita. Tule kuulolle, opi uutta, kysy ja kerro kantasi!

Paikkana Taidetalo (Souranderintie 7, Nokia). Aamukahvia tarjolla klo 8.30 alkaen ja klo 9 aloitamme kaavoitusasioilla. Kaavoituskatsauksen jälkeen aikaa myös kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Tilaisuus päättyy noin klo 10.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta to 23.11.2023 mennessä.

Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024
Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa? Tule kuulemaan käytännönläheisiä neuvoja myyntikouluttaja Petri Fagerströmiltä. Pidämme napakan tunnin mittaisen aamutilaisuuden aiheesta Taidetalolla, ilmoittaudu mukaan!
25.4.2024