Skip to content

Yrittäjien tsemppipalaveri 20.5.2020

Tervetuloa mukaan nokialaisille yrittäjille suunnattuun virtuaaliseen tsemppipalaveriin, aiheena Yrittäjien mielen hyvinvointi - selviytyminen poikkeusoloissa! Tilaisuudessa käsitellään jaksamista ja stressinhallintaa. Aiheesta alustavat suunnittelija Paula Noresvuo MIELI Suomen Mielenterveys ry:stä sekä hyvinvointivalmentaja Nina Raatikainen yrityksestä Tahtomo. Tule mukaan linjoille!
Tytöllä on peukut pystyssä ja suu hymyssä.

Miten koronatilanne koskettaa sinua ja yritystäsi? Kaipaatko tukea jaksamiseen ja vinkkejä stressinhallintaan?

Järjestämme nokialaisille yrittäjille suunnatun tsemppipalaverin keskiviikkona 20.5.2020 klo 14-15.30. Kokous pidetään virtuaalisesti Teams-kokouksena. Tilaisuudessa pureudumme yrittäjien mielen hyvinvointiin ja selviytymiskeinoihin. Tilaisuuden alustajina ovat suunnittelija Paula Noresvuo MIELI Suomen Mielenterveys ry:stä sekä hyvinvointivalmentaja Nina Raatikainen yrityksestä Tahtomo.

Tule linjoille mukaan kuulemaan ja kertomaan omasta tilanteestasi sekä löytämään vertaistukea tähän poikkeukselliseen aikaan ja selviytymiskeinoja ahdinkoon.

Järj. Nokian yrittäjät ry ja Nokian kaupunki

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 19.5.2020 mennessä. Teams-kokouksessa voit olla mukana etänä omalta työpisteeltäsi tai kotoa käsin puhelimen tai tietokoneen nettiyhteyden kautta. Saat tarkempia ohjeita sähköpostiin ilmoittauduttuasi.

Katso myös tapahtuman FB-sivut!

Lisätietoja tapahtumasta:
Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023