Skip to content

Yrittäjien yhteisölliset tilat Taidetalolle

Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.

Taidetalolla tapahtuu

Nokian Yrittäjillä on riittänyt muuttotouhua tänä kesänä. Muuttoapua on ostettu paikalliselta nuorten yritykseltä Talkoopojilta, mutta myös hallitusväki on ollut hienosti mukana Taidetalon kuntoon laittamisessa.

”Taidetalon yläkerran yleiset tilat ovat nyt valmiiksi sisustettu yhdistyksemme tarpeisiin. Taidetalon tarkoitus on olla viihtyisä kohtaamispaikka, jossa järjestämme eri tilaisuuksia, kuten aamukahveja ja rennompia illanviettoja, niin jäsenyrittäjillemme kuin kaikille muillekin yrittäjyydestä kiinnostuneille”, kertoo Nokian Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Päivi Koskinen.

Toiminta Yrittäjien uusissa tiloissa on jo lähtenyt käyntiin. Taidetalolla on ollut jo mm. ulkomaalaistaustaisille yrittäjille suunnattu tapaaminen sekä Nokian Yrittäjät ry:n hallituksen kokous.

”Jatkossa kuulemme mielellämme toiveita, mitä tapahtumia ja tilaisuuksia tiloissa voisimme järjestää. Aloitamme syksyn aamukahveilla, joihin otamme mukaan aina eri asiantuntijapuheenvuoroja. Meihin voi olla yhteydessä, mikäli juolahtaa mieleen aiheita, joista voisi olla hyötyä yrittäjille”, Koskinen vinkkaa.

Yhteisöllinen työtila

Taidetalon yläkerrassa avautuu myös kolmen työhuoneen toimistokokonaisuus, josta voi vuokrata pöytäpaikan tai työhuoneen päiväksi, viikoksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa.

”Niin yrittäjäyhdistys kuin me kaupungin elinkeinopalveluissa saamme ajoittain tiedusteluja pienistä toimitiloista ja pöytäpaikoista. Hienoa, että jatkossa voimme tarjota tätä mahdollisuutta kätevästi Yrittäjien tiloista Taidetalolta lyhemmäksikin aikaa”, iloitsee Nokian kaupungin yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu.

Suomessa yhteisöllisten työtilojen määrä on lisääntynyt viime vuosina, eikä kyseessä ole enää vain isojen kaupunkien ilmiö. Verkostojen merkitys korostuu, ja harva tietotyötä tekevä yrittäjä haluaa tehdä työtä kokonaan yksin.

”Yhteisöllisten työtilojen myötä pääsee kokemaan työpaikan yhteisöllisyyden. Myös kaupungin elinkeinopalvelut varaa Taidetalolta yhden työhuoneen, joten lupaan että myös meitä kaupungin edustajia tapaa Taidetalolla työnteon ja tilaisuuksien merkeissä”, lisää Rinne-Järvensivu.

Nokian Yrittäjät ry tiedottaa yhteisöllisestä työtilasta lisää, kun työhuoneet saadaan kalustettua ja varausjärjestelmä aukeaa. Työtilaa voivat käyttää niin yrittäjät, yritysten työntekijät kuin muut satunnaista työtilaa tarvitsevat.

Paikka: Taidetalo, Souranderintie 7, Nokia

Lisätietoja

Päivi Koskinen, puheenjohtaja, Nokian Yrittäjät ry, p. 050 555 5807, paivi@sankaritarina.fi

Pieni vihreä kasvin itu työntyy mullasta.
Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa. Hankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia, alueiden välisiä tai kansainvälisiä. Tuen haku on jatkuva, kannattaa selvittää, voisiko sinun yrityksesi saada tukea!
10.4.2024
Huhtikuussa kokoonnumme matalan kynnyksen afterworkeille Food & Cafe Fridaan. Luvassa rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat yrittäjät sekä yritysten edustajat vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä ja muista ajankohtaisista aiheista.
27.3.2024
Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024