Skip to content

Yrittäjien yhteisölliset tilat Taidetalolle

Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.

Taidetalolla tapahtuu

Nokian Yrittäjillä on riittänyt muuttotouhua tänä kesänä. Muuttoapua on ostettu paikalliselta nuorten yritykseltä Talkoopojilta, mutta myös hallitusväki on ollut hienosti mukana Taidetalon kuntoon laittamisessa.

”Taidetalon yläkerran yleiset tilat ovat nyt valmiiksi sisustettu yhdistyksemme tarpeisiin. Taidetalon tarkoitus on olla viihtyisä kohtaamispaikka, jossa järjestämme eri tilaisuuksia, kuten aamukahveja ja rennompia illanviettoja, niin jäsenyrittäjillemme kuin kaikille muillekin yrittäjyydestä kiinnostuneille”, kertoo Nokian Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Päivi Koskinen.

Toiminta Yrittäjien uusissa tiloissa on jo lähtenyt käyntiin. Taidetalolla on ollut jo mm. ulkomaalaistaustaisille yrittäjille suunnattu tapaaminen sekä Nokian Yrittäjät ry:n hallituksen kokous.

”Jatkossa kuulemme mielellämme toiveita, mitä tapahtumia ja tilaisuuksia tiloissa voisimme järjestää. Aloitamme syksyn aamukahveilla, joihin otamme mukaan aina eri asiantuntijapuheenvuoroja. Meihin voi olla yhteydessä, mikäli juolahtaa mieleen aiheita, joista voisi olla hyötyä yrittäjille”, Koskinen vinkkaa.

Yhteisöllinen työtila

Taidetalon yläkerrassa avautuu myös kolmen työhuoneen toimistokokonaisuus, josta voi vuokrata pöytäpaikan tai työhuoneen päiväksi, viikoksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa.

”Niin yrittäjäyhdistys kuin me kaupungin elinkeinopalveluissa saamme ajoittain tiedusteluja pienistä toimitiloista ja pöytäpaikoista. Hienoa, että jatkossa voimme tarjota tätä mahdollisuutta kätevästi Yrittäjien tiloista Taidetalolta lyhemmäksikin aikaa”, iloitsee Nokian kaupungin yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu.

Suomessa yhteisöllisten työtilojen määrä on lisääntynyt viime vuosina, eikä kyseessä ole enää vain isojen kaupunkien ilmiö. Verkostojen merkitys korostuu, ja harva tietotyötä tekevä yrittäjä haluaa tehdä työtä kokonaan yksin.

”Yhteisöllisten työtilojen myötä pääsee kokemaan työpaikan yhteisöllisyyden. Myös kaupungin elinkeinopalvelut varaa Taidetalolta yhden työhuoneen, joten lupaan että myös meitä kaupungin edustajia tapaa Taidetalolla työnteon ja tilaisuuksien merkeissä”, lisää Rinne-Järvensivu.

Nokian Yrittäjät ry tiedottaa yhteisöllisestä työtilasta lisää, kun työhuoneet saadaan kalustettua ja varausjärjestelmä aukeaa. Työtilaa voivat käyttää niin yrittäjät, yritysten työntekijät kuin muut satunnaista työtilaa tarvitsevat.

Paikka: Taidetalo, Souranderintie 7, Nokia

Lisätietoja

Päivi Koskinen, puheenjohtaja, Nokian Yrittäjät ry, p. 050 555 5807, paivi@sankaritarina.fi

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023