Skip to content

Yritysten energiainfo Tehdassaaressa

Kauhistuttaako energiahinnat? Mitä energiansäästötoimia yrityksesi voisi tehdä? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja jakamaan kokemuksia energiainfoon Nokian Tehdassaareen tiistaina 11.10.2022.
Pukumies osoittaa virtuaalista taloa, jossa erivärisiä pylväitä.

EDIT 7.10.2022 Valitettavasti joudumme perumaan tilaisuuden vähäisen osallistujamäärän vuoksi, kaikille ilmoittautuneille on tiedotettu henkilökohtaisesti.

Yritysten energiainfossa kuulemme ajankohtaista tietoa energia- ja ilmastotoimista ja pääsemme jakamaan kokemuksia oman yrityksen tilanteesta. Energiainfo pidetään Nokian Tehdassaaressa tiistaina 11.10.2022 klo 13 alkaen. Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry ja se avoin kaikille yrittäjille ja yritysten edustajille.

Aika: tiistai 11.10. klo 13–16

Paikka: Nokian Tehdassaari, Souranderintie 2, puusepänverstas

Ohjelma klo 13

  • Nokian kaupungin ilmastotyö ja energiansäästötoimet, Satu Heino Nokian kaupunki
  • Yritysten energiansäästötoimet ja maksutonta energianeuvontaa, Sami Seuna Ekokumppanit Oy
  • Yritysten energiatuet, Timo Fager Business Finland Oy

klo 14 Kahvia tarjolla

  • Vihreä lämpö, Pilvi Suhonen Leppäkosken Lämpö Oy
  • Vihreä siirtymä, Perttu Ketola Cireco Finland Oy
  • Tehdassaarikierros

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 7.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023