Skip to content

Yritysten energiainfo Tehdassaaressa

Kauhistuttaako energiahinnat? Mitä energiansäästötoimia yrityksesi voisi tehdä? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja jakamaan kokemuksia energiainfoon Nokian Tehdassaareen tiistaina 11.10.2022.
Pukumies osoittaa virtuaalista taloa, jossa erivärisiä pylväitä.

Yritysten energiainfossa kuulemme ajankohtaista tietoa energia- ja ilmastotoimista ja pääsemme jakamaan kokemuksia oman yrityksen tilanteesta. Energiainfo pidetään Nokian Tehdassaaressa tiistaina 11.10.2022 klo 13 alkaen. Tilaisuuden järjestää Nokian kaupunki ja Nokian Yrittäjät ry ja se avoin kaikille yrittäjille ja yritysten edustajille.

Aika: tiistai 11.10. klo 13–16

Paikka: Nokian Tehdassaari, Souranderintie 2, puusepänverstas

Ohjelma klo 13

  • Nokian kaupungin ilmastotyö ja energiansäästötoimet, Satu Heino Nokian kaupunki
  • Yritysten energiansäästötoimet ja maksutonta energianeuvontaa, Sami Seuna Ekokumppanit Oy
  • Yritysten energiatuet, Timo Fager Business Finland Oy

klo 14 Kahvia tarjolla

  • Vihreä lämpö, Pilvi Suhonen Leppäkosken Lämpö Oy
  • Vihreä siirtymä, Perttu Ketola Cireco Finland Oy
  • Tehdassaarikierros

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta 7.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, Nokian kaupunki, p. 050 351 8210

Kirkkaan sinisen taivaan alla avautuu kampus-rakennuksen etupuoli.
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Nokian toisen asteen oppilaitosten kanssa? Onnin avulla yhteistyö toteutuu helpommin! #rajatontyöelämä ESR-hankkeen puitteissa valmistunut Onni-sovellus (onniapp.fi) helpottaa yritysten ja oppilaitosten yhteistyön solmimista, ja ensisijaisesti se mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen. Lisäksi organisaation tietojen ilmoittaminen Onnissa kertoo jo itsessään sen, että yhteistyö kiinnostaa.
20.9.2022
Pukumies osoittaa virtuaalista taloa, jossa erivärisiä pylväitä.
Kauhistuttaako energiahinnat? Mitä energiansäästötoimia yrityksesi voisi tehdä? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja jakamaan kokemuksia energiainfoon Nokian Tehdassaareen tiistaina 11.10.2022.
13.9.2022
Yxyxyx-tapahtuman mainoksessa on nais- ja mieshahmot sekä tapahtumatiedot.
Kaipaatko vinkkejä yrityksesi markkinointiin? Miten erottua massasta ja tehdä vaikutus omalla persoonalla tai tuotteella? Yrittäjille ja yritysten edustajille suunnattu Yxyxyx-tapahtuma on tehokas paketti sinulle, joka kaipaat apua verkostoitumiseen ja myyntiin. Tapahtumaan voit varata halutessasi oman messupaikan, kuulet myynnin, markkinoinnin ja esiintymisen ammattilaisia ja kenties osallistut myös pikadeiteille?
30.8.2022
Kiipulan opiskelijat kävelevät koulun pihalla.
Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kouluttamalla erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä takaamme heille tasavertaisemman aseman työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. Meillä opiskelija saa yksilöllistä, laaja-alaista ja monipuolista tukea opintoihin, päivittäiseen arkielämään ja työllistymiseen.
22.8.2022