Skip to content

Työnopastajavalmennus oppisopimuksella Nokian alueen yrityksille

TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.

Työnopastajavalmennuksen kautta rakennat työpaikallesi asiantuntevaa ja mutkatonta perehdyttämistä

Onko yrityksessänne huomioitu tarpeeksi uusien työntekijöiden perehdytys? Onko tarvetta kenties päivittää perehdyttämismallia? Hyvä työnopastaja saa uuden työntekijän viihtymään työpaikalla. Työnopastajavalmennuksesta valmistuu työnopastamisen huippuosaajia, joiden käsissä uudet työntekijät pääsevät nopeasti sinuiksi työnsä kanssa.

Valmennuksen aikana työnopastajakoulutettavat laativat uuden perehdyttämismallin tai päivittävät olemassa olevaa mallia ja työohjeita yhdessä työtiimin sekä esihenkilöiden kanssa. Valmennus varmistaa osaltaan sujuvan tiedonkulun työyhteisössä ja auttaa koko yhteisöä näkemään yrityksen toimintaprosessin.

Valmennuksen sisältö ja aikataulut

Valmennuksen lähipäivät järjestetään Nokialla 17.1., 20.2., 27.3. ja 24.4. klo 9-16. Lähipäivien teemat ovat:

  • Työnopastajan rooli ja lainsäädäntö
  • Mitä opimme – työnopastuksen 5-askelta
  • Työturvallisuus ja työnopastaminen käytännössä
  • Vuorovaikutus, palaute ja oppimisen arviointi

Lue lisää esitteestä: Työnopastajavalmennuksen esite (pdf)

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen 10.1.2023 mennessä:
yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

asiantuntijavalmentaja Tea Nikkilä
p. 044 7906 429, tea.nikkila@takk.fi

oppisopimusasiat Kimmo Rintala
p. 044 7906 240, kimmo.rintala@takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Kolme joulutonttua ja muita jouluisia käsitöitä on pöydällä.
Onko sinulla tuotteita tai palveluja, joita voisit tulla myymään joulumyyjäisiin tai -tapahtumiin? Tänne uutiseen päivittyvät Nokialla järjestettävät joulutapahtumat, joihin voi varata oman myyntipaikan!
27.9.2023
Onko Chat GPT kenties nimenä tuttu, mutta vielä vähälle käytölle jäänyt keinoälysovellus? Haluaisitko kuulla, miten tekoälyä voisi soveltaa omassa työssä? Osallistu työpajaan Nokian Taidetalolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja opi, miten Chat GPT toimii.
19.9.2023
Nokian kaupunki on vuokrannut Taidetalon yläkerran Nokian Yrittäjät ry:lle yhteisöllistä toimintaa varten. Kyseessä on siis muutakin kuin Nokian Yrittäjien uusi toimisto. Tilat mahdollistavat kohtaamisia, verkostoitumista ja työntekoa, niin yrittäjille, kuin myös eri yritysten, yhdistysten, kaupungin ja oppilaitosten edustajille.
16.8.2023
Nokialla järjestetään valokuitu-ilta, joka on avoin tilaisuus kaikille asiasta kiinnostuneille paikallisille asukkaille ja yrityksille. Tervetuloa kuulemaan valokuidun mahdollisuuksista ja miten valokuituhankkeita voitaisiin edistää Nokian maaseutu-alueilla.
8.8.2023