Skip to content

Työnopastajavalmennus oppisopimuksella Nokian alueen yrityksille

TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.

Työnopastajavalmennuksen kautta rakennat työpaikallesi asiantuntevaa ja mutkatonta perehdyttämistä

Onko yrityksessänne huomioitu tarpeeksi uusien työntekijöiden perehdytys? Onko tarvetta kenties päivittää perehdyttämismallia? Hyvä työnopastaja saa uuden työntekijän viihtymään työpaikalla. Työnopastajavalmennuksesta valmistuu työnopastamisen huippuosaajia, joiden käsissä uudet työntekijät pääsevät nopeasti sinuiksi työnsä kanssa.

Valmennuksen aikana työnopastajakoulutettavat laativat uuden perehdyttämismallin tai päivittävät olemassa olevaa mallia ja työohjeita yhdessä työtiimin sekä esihenkilöiden kanssa. Valmennus varmistaa osaltaan sujuvan tiedonkulun työyhteisössä ja auttaa koko yhteisöä näkemään yrityksen toimintaprosessin.

Valmennuksen sisältö ja aikataulut

Valmennuksen lähipäivät järjestetään Nokialla 17.1., 20.2., 27.3. ja 24.4. klo 9-16. Lähipäivien teemat ovat:

  • Työnopastajan rooli ja lainsäädäntö
  • Mitä opimme – työnopastuksen 5-askelta
  • Työturvallisuus ja työnopastaminen käytännössä
  • Vuorovaikutus, palaute ja oppimisen arviointi

Lue lisää esitteestä: Työnopastajavalmennuksen esite (pdf)

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen 10.1.2023 mennessä:
yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

asiantuntijavalmentaja Tea Nikkilä
p. 044 7906 429, tea.nikkila@takk.fi

oppisopimusasiat Kimmo Rintala
p. 044 7906 240, kimmo.rintala@takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Tule juhlistamaan yrittäjän päivää Nokialle! Yrittäjän päivän etkoja vietetään keskiviikko-iltana 4.9.2024 mukavassa yrittäjäseurassa ja hyvän ohjelman parissa. Illan puhujana on Jari Saario ja viihdeosuudesta vastaa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni. Ilmoittaudu mukaan!
7.6.2024
Tule mukaan kesän tapahtumiin! Pääset tapaamaan toisia kesäyrittäjiä, myymään tuotteitasi tai palveluitasi sekä saat tukea ja vinkkejä kesäyrittäjyyteen. Tapahtumat on tarkoitettu 13-19 -vuotiaille yrittäjille.
27.5.2024
Aamupäivällä asiana yritysten investoinnit, rahoitus ja vastuullisuus ja iltapäivällä luvassa mielenkiintoiset yrityskäynnit Kolmenkulman alueella. Lähde sinäkin mukaan, joko koko päiväksi tai vaan jompaan kumpaan osioon. Tapaamisessa mukana sekä opiskeljoita että yritysten edustajia.
20.5.2024
Ruudun takaa -taidetapahtumassa taide valtaa ikkunoiden ruudut ja ilahduttaa ulkopuolella olevia katselijoita loka-marraskuussa 2024. Ikkunan sisältö voi olla esimerkiksi installaatio, kuvataidetta tai performanssi. Tavoitteena on saada taideikkunoita useisiin eri rakennuksiin. Tapahtumaan tarvitaan sekä sisällöntuottajia, että kohteita. Onko sinun yrityksesi toimitiloissa ikkunoita, joita voisi valjastaa tähän tapahtumaan?
29.4.2024