Skip to content

Työnopastajavalmennus oppisopimuksella Nokian alueen yrityksille

TAKK ja Business Nokia toteuttavat yhteistyössä Nokialla järjestettävän työnopastajavalmennuksen. Valmennus kestää neljä kuukautta ja se sisältää neljä lähiopetuspäivää, ohjauksen ja päätöstilaisuuden. Työnopastaja suunnittelee työpaikalla tapahtuvaa perehdytystä ja oppimista. Valmennuksen tavoitteena on kehittää osallistujan valmiuksia toimia oman toimialueensa työnopastajana.
Haalariasuinen nainen hymyilee tehdashallissa.

Työnopastajavalmennuksen kautta rakennat työpaikallesi asiantuntevaa ja mutkatonta perehdyttämistä

Onko yrityksessänne huomioitu tarpeeksi uusien työntekijöiden perehdytys? Onko tarvetta kenties päivittää perehdyttämismallia? Hyvä työnopastaja saa uuden työntekijän viihtymään työpaikalla. Työnopastajavalmennuksesta valmistuu työnopastamisen huippuosaajia, joiden käsissä uudet työntekijät pääsevät nopeasti sinuiksi työnsä kanssa.

Valmennuksen aikana työnopastajakoulutettavat laativat uuden perehdyttämismallin tai päivittävät olemassa olevaa mallia ja työohjeita yhdessä työtiimin sekä esihenkilöiden kanssa. Valmennus varmistaa osaltaan sujuvan tiedonkulun työyhteisössä ja auttaa koko yhteisöä näkemään yrityksen toimintaprosessin.

Valmennuksen sisältö ja aikataulut

Valmennuksen lähipäivät järjestetään Nokialla 17.1., 20.2., 27.3. ja 24.4. klo 9-16. Lähipäivien teemat ovat:

  • Työnopastajan rooli ja lainsäädäntö
  • Mitä opimme – työnopastuksen 5-askelta
  • Työturvallisuus ja työnopastaminen käytännössä
  • Vuorovaikutus, palaute ja oppimisen arviointi

Lue lisää esitteestä: Työnopastajavalmennuksen esite (pdf)

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen 10.1.2023 mennessä:
yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu, p. 050 351 8210, tiina.rinne-jarvensivu@nokiankaupunki.fi

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

asiantuntijavalmentaja Tea Nikkilä
p. 044 7906 429, tea.nikkila@takk.fi

oppisopimusasiat Kimmo Rintala
p. 044 7906 240, kimmo.rintala@takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Nokian kaupunki myöntää kesätyötukea nuorten työllistämiseen. Tukea on varattu 125 nokialaisen nuoren työllistämiseen tulevana kesänä. 400 euron arvoinen kesätyötuki voidaan maksaa työnantajalle tai oman kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Kesätyötuen hakuaika alkaa 4.3.2024 ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä.
26.2.2024
Nokian tapahtumakesä 2024 lähestyy – tule kuulolle, mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu ja voisiko sinun yrityksesi olla yhteistyössä tapahtumatuottajien kanssa.
22.2.2024
Onko sinulla ravintola- tai kahvilatoimintaa Nokialla? Nyt on aika ilmoittautua kesän 2024 Taste of Nokia -ravintolafestivaaliin! Kyse on ruoka- ja juomatapahtumasta, joka tarjoaa paikallisille ravintoloille ja kahviloille mahdollisuuden markkinoida omia erikoisuuksiaan asiakkaille pienten maisteluannoksien muodossa. Tapahtuma järjestetään kolmepäiväisenä pe 28.6. - su 30.6.2024.
19.2.2024
Ruutupaitainen mies peukuttaa molemmilla käsillään.
Uusi yrittäjä, älä jää yksin! Nokian kaupunki ja Nokian yrittäjät ry järjestävät nokialaisille uusille yrittäjille suunnatun tilaisuuden. Tarjolla on infoa, verkostoitumista ja tietysti makoisat kahvit ravintola Pancho Villassa 5.3.2024 klo 15 alkaen. Tule mukaan!
31.1.2024